Sæsonmenu
[Stor menu]
Forret
Hummersuppe med mango, lime samt hesterejer.
Hjemmebagt surdejsbrød med pisket smør.
Hovedret
Langtidsstegt kalveculotte.
kyllingbryst med citron timian.
Grillet grønsager med parmesan chips
Blomkåls puré, grøn asparges, små gulerødder
Salat med jordbær, mozzarella og pesto eller salat med friske figner, ristet gedeost og balsamico glace
Kartofler med rosmarin
Grov mos af nye kartofler med krydderurter
Smagfuld madeira Sauce
Dessert
Gateau Marcel med frisk bær og økologisk vaniljeis.
VILKÅR
Pris per person: 365 kr.
Maden anrettes både i portionsglas og på fade.
Minimum 10 kuverter.
Vi tilpasser gerne menuen efter dine personlige ønsker.
Mad ud af huset afhentes i cafeen og brugt service returneres samme sted, vasket efter arrangementet
Levering/afhentning af service: 180 kr. i sejs/svejbæk