[Vælg imellem]
[Det lette]
Hvid sæsonfisk med æble og urter.
Varmrøget lakserilette med springløgsmayo og rug chips.
Carpaccio med rucola, parmesan og grillet grønt.
Vitello tonnato- Kalv, tun, capers og syltet rødløg.
Små pølser og skinke- Charcutterie.
2 slags ost med oliven og karamelliserede nødder.
Fyldte Svampe.
Letrøget tun vend i sesam
Carpaccio.
Blinis med stenbiderrogn.
[Det lune]
Kartoffel tortilla blomst med chorizo og aioli.
Jordskokke suppe med trøffel og rugchips.
Svampesuppe tilsmagt med portvin
Bagte rødbeder med mandler og skyr
Crispy rice med laks.
Gulerod-ingefær suppe med rejer.
Quiche laureen - Bacon porrer tærte.
Kyllingsalat med syltet rodfrugter og sprød serrano.
Svampetoast.
Tigerrejer i Hvidløg.
Hummer Suppe med Kyllinge terrin.
Jordskokker med æble og grøn olie.
Grillet courget i variation med urter og feta.
[Det søde]
Créme brülée med engelsk lakrids og bær.
Vaniljekage bagt med ristet hasselnødder, hvid chokolade og lime sirup.
Panna cotta med friske frugter.
Gateau Marcel med frisk bær og økologisk vaniljeis.
[Dip]
Vælge 3 dip af 30kr:
Mojo – Humus – Pesto – oliventapenade – tzatziki - Pisket smør - Sennep dressing - Alioli - Trøffelmayo.
[Brød]
Friskbagt foccachia brød.
Svampede brød muffins.
Kold hævet surdejsbrød.
Grisini.
På alle tapas anretninger vil der selvfølgelig være varieret topping.